Säsongen fortsätter!

Efter att snabbt ha fått tid för ultraljudsundersökning av sätet så kunde det, tack och lov, konstateras att ingenting har gått sönder. Vänster sidan är mer irriterad (ingen överraskning kanske) men jag kan köra det som inte gör ont 🙂

Om allt känns okej blir det därför Uppsala Challenge i helgen där jag hoppas tävla i både höjd och spjut (beroende på tidsprogrammet).

Annars så tycker jag att det är skönt att vara hemma igen, även om hösten nu knackar på dörren (är inte redo för den ännu). Hemma innebär rutiner och jag kan börja blicka framåt igen med mer positiv syn på tillvaron. Det har såklart känts tomt efter tävlingen, energilöst, och jag är besviken på kroppen som inte höll för påfrestningen. Allt har gått så bra inför men när jag kom i bättre form och belastningen på kroppen ökade så höll det inte. Nu, med facit i hand, så är det såklart bristen på snabbhet i träningen (pga operationen) som gör att det blivit som det blivit. Men jag ger inte upp och ser verkligen fram emot att få fortsätta tävla lite till!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s