Sydafrika.

På julafton kom jag fram till Sydafrika, efter dryga 19h flygresa. Jag har riktigt svårt att sova på plan så det blev inte många timmar sömn. Men så fort man kliver av planet och känner värmen och får kisa mot det starka ljuset så blir man genast piggare.
Min familj är med mig denna gång så de närmsta dagarna har jag fått agera lite reseguide. Efter sju gånger i Sydafrika har man sett en del och kan en del smultronställen. Vi har redan varit i vackra Water Front i Cape town, där kan man shoppa lite och strosa runt i hamnen och spana in vackra Table Mountain på håll. Här kan man äta riktigt fina skaldjur på någon av restaurangerna vid hamnen, verkligen prisvärt och gott och med en finfin utsikt.

Vi har även varit på stranden som jag tyvärr inte har något namn på men den ligger en bit bort från Bikini Beach efter Strand. Det brukar vara mycket folk på de vanliga stränderna, men här måste man gå en liten bit och den är dessutom lite undangömd så därför är det inte alls lika mycket. Idag var det dock gigantiska vågor så det var rent av farligt att gå långt ut och bada. Det blev plask vid strandkanten, men ändå slogs vi ner av en kraftig våg, dock vara med bara några skrubbsår som följd.

Annars har vi ätit fantastiskt god mat och idag åt vi en god lunch på en av alla mysiga vingård som finns i Stellenbosch, Morgenhof. Vi satt under en stor ek och blickade ut mot berg och vinrankor.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/bbb/65063512/files/2014/12/img_8136.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/bbb/65063512/files/2014/12/img_8141.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/bbb/65063512/files/2014/12/img_8130.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/bbb/65063512/files/2014/12/img_81591.jpg
Magi av @nattsuddaren
image
image
Morgenhof

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s