Matnjutarens land.

Något som jag verkligen uppskattar med Sydafrika är deras matkultur. Allt är vällagat och jag blir väldigt sällan besviken på maten som jag får in, det känns fräscht och det är verkligen billigt. En trerätters med ett glas vin på en exklusiv restaurang kostar sällan mer än 500 rand, i nuläget drygt 325 kr.

imageUnderbar utsikt och lika bra mat på Delaire Graff. imageRödbetssoppa till förrätt.

imageSpringbock till huvudrätt med tillbehör, jag valde sötpotatis. imageVit chokladmousse med jordgubbssorbet och maräng till efterrätt.

image

Lax och jordgubbssallad på Java i Stellenbosch.

image

En av alla goda tapasrätter på Craft, Stellenbosch.

image

Bästa sushin finns på Fish Market.

image

Ostbricka på Vredenheim.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s