Jag har gästbloggat-Bära eller brista. 

Nadja Casadei tävlar precis som jag i sjukamp. Vi kämpade sida vid sida på VM i Berlin 2009 och inledningsvis på EM i Barcelona 2010. Efter det har Nadja brottats med skador och sjukdomar men har trots det vägrat att ge upp sina drömmar och mål. Nadja är en energispruta och inspiratör ut i fingerspetsarna och lyckas med det hon tar sig an. 

När jag fick frågan om jag ville gästblogga på hennes blogg (nadjacasadei.se) sa jag såklart ja! Det tog en stund att bestämma vad jag skulle skriva om men när jag väl började blev det självklart, jag ville skriva om min resa. En resa som har satt sina spår men som jag inte skulle vilja byta ut mot något i världen.  Jag hoppas att ni vill läsa den! 

Klicka här

  

Nadja: ”Jag älskar berättelser om människor som reser sig upp trots att allt talar emot dem. Som visar pannben och attityd. Människor som genom sina berättelser kan inspirera andra.” 

Detta stämmer så väl in på hennes egen berättelse, jag tror att ni har följt den men om inte så är det dags. 2016 hoppas jag att ni får följa oss båda på vår resa mot Rio, det kommer inte att bli lätt men en sak är säker, vi kommer inte att vika oss en tum!  
   
Foton: Ryno Quantz

6 reaktioner på ”Jag har gästbloggat-Bära eller brista. 

  1. Läste precis, säger bara tack för att du delar med dig. Ett stort LYCKA TILL😊 Och, du, jag älskar dina grötrecept ❤️❤️❤️❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s