Sundsvall- windsprint! 

I fredags tog jag och Johan bilen upp till lilla lägenheten som ligger på norra berget i Sundsvall. Det känns skönt att komma iväg och även få lite ny träningsmiljö några dagar. Dessutom var det en bra sprinttävling här som jag ville passa på att köra. 200m OCH 100m ville jag försöka mig på för att få in bra träning (ett lopp kändes för lite). 100m var år och dar sedan jag körde, riktigt kul var det!

Banorna här i Sundsvall är hårda och dessutom vänder man loppen efter vinden, bästa förutsättningar för sprint. Men såklart, som mina andra tävlingar i år, så drar jag otur över startfältet. Jag har haft sån sjuk oflyt med vindar och väder och det fortsatte även nu.  På 100m hade mitt heat motvind, heaten innan och efter hade perfekt medvind. Det var samma visa på 200m, vissa heat hade +3 och mitt heat var det nästan -1 och dessutom riktigt mycket motvind i kurvan. Tur att jag fått öva innan 🙂 Med tanke på förutsättningarna kan jag glädjas åt de två snabbaste loppen hittills i år, även om klockan visade på något sämre tid på 200m än tidigare. 

Lite mer nervöst inför 100m loppet, men jag fick till en bra start och sedan flöt det på helt ok. 

Lite annat har hunnits med under vistelsen:Fika på eko caféet Tant Anci & Fröken Sara inne i stan. Vi åt en supergod grillad surdegsmacka med halloumi, valnötspesto och soltorkad tomat. 

Vi passade även på att träffa några stockholmskompisar, träning och god lunch på Udda Tapas blev det.  Biffsallad, rökta räkor med aioli, halstrad tonfisk och portabellosvamp var några av de delikata tapasrätterna. 
Morgonsolning vid franska balkongen. Blåbär finns att plocka runt knuten🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s