Helsingborg. 

Sverigeresan har gått vidare till Helsingborg. Tanken var att jag skulle tävlat igår men på grund av en lite öm framsida så valde jag att avstå, ingen mening att riskera något inför SM nästa helg. 

Eftersom Johans familj bor i Helsingborg så har vi sammanlagt varit här nästan en vecka. Turligt nog så kom sommarvärmen tillbaka så det har varit fantastisk sköna dagar. 

Vi börjar med att njuta av superfin fisk- och skaldjursbuffé vid Ålabodarnas hamnkrog. Det inglasade uthuset där man äter ligger 50m från havet. 
Vi åkte även en tur längs kusten och stannade vid flera hamnstäder. Vi stannade även och njöt av en fantastisk vy vid naturreservatet i Kullaberg. Här går det bland annat att vandra, klättra, bada och fika- eller så kan man bara njuta av den fina utsikten!  

Vidare så åkte vi till det berömda trädgårdscafeet Flickorna Lundgren på Skäret. Här känns det som att tiden dragits tillbaka 20 år och man sitter i farmor eller mormors trädgård och fikar. Nostalgi! 

Fika eller lättare lunch kan rekommenderas på trädgårfscafeet Krukmakeriet i pittoreska hamnstaden Mölle. Vi började dock med en lunch på Brandstationen nere vid vattnet. Lokalen har alltså tidigare varit en brandstation som nu gjorts om till en fin restaurang. Maten var vällagad och gjort på väldigt fina råvaror. 

Det har även blivit några uppfriskande dopp i havet med utsikt ända till Danmark. Från Gröningen kan man även njuta av solnedgångar i horisonten. Så fint med dessa sommarkvällar! 

I morgon lämnar vi Helsingborg för att åka hem till Stockholm och ladda för SM! 💪 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s