Mars! 


Mars har bjudit på många händelser; jag har hunnit fylla 32 år, jag och lillen i magen har varit på konferens i London, köks- och hallrenoveringen har inletts (snart klart dessutom) och kanske det mysigaste- våren har kommit, vilket innebär träning utomhus! 

Jag är nu i gravidvecka 29. Jag mår fortfarande bra; bara rinnsnuva och dålig smak i munnen som kanske stör lite ibland. Jag har även börjat äta järntabletter då mitt värde var för lågt sist jag var hos barnmorskan. Jag googlade lite och läste att många fått problem av tabletterna men hittills har det gått bra för mig, verkligen skönt. 

Magen har bara sista veckorna växt väldigt mycket och det är nu få kläder som passar. Det är tur att vintern är slut för vinterjackan går inte längre att stänga. Jag har fått rota fram jackor ur Johans garderob som ger mer plats för magen:-) Sparkar och boxningar känner jag nu dagligen och magen darrar till ibland när de är särskilt hårda. Det är verkligen en häftig upplevelse. 

Annars är det mycket som händer, imorgon är det dags att gå den förlossningsförberedande kursen som hålls på sjukhuset där jag beräknar att föda. Jag har även anmält mig till gravidyoga och skaffat några böcker om förlossning, träning m.m. När renoveringen är klar är det hög tid att börja inreda en liten bebishörna, på måndag är det nämligen bara tio veckor kvar till beräknat bf- längtar verkligen! 

3 reaktioner på ”Mars! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s